Super Team

Bulgarian (Български)English (United Kingdom)
За нас

 

Ние, от "Глоуб Карго" ООД, предлагаме транспортни решения с автомобилен превоз в Европа за Вашите товари.

Стремим да предоставяме на нашите клиенти и търговски партньори цялостна, икономически ефективна и надеждна гама от услуги, включващи международен транспорт, спедиция и логистика. Специализирани сме в превоза на комплектни, частични товари и групажни пратки.

Участваме в спедиторския и транспортен пазар от 2011та година и имаме богат дългогодишен опит в сферата на международния транспорт и спедиция, придобит по време на работата ни в големи международни транспортни компании. Притежаваме удостоверение от Изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" за професионална компетенция за международен автомобилен превоз на товари.

Транспортирането на товари от една международна дестинация до друга често включва използването на различни методи на превоз, оформянето на съпровождащи документи, извършване на митнически формалности. Ние можем да спестим на нашите клиенти време и потенциални главоболия, осигурявайки надеждното транспортиране на Вашите пратки на конкурентни цени. Основно изискване е получването на точна информация относно държавите и пощенските кодове по внос, респективно по износ, обем, тегло на товарите, честота на доставките.

Основни обслужвани от нашата компания "Глоуб Карго" ООД дестинация в Европа по внос и износ са: Германия, Италия, Великобритания, Белгия, Холандия, Франция, Испания, Полша, Чехия, Гърция, Дания, Финландия, Норвегия, Турция

Също така предлагаме въздушен и морски транспорт, като основни дестинации за обслужване са Китай и САЩ.

Ние сме изключително горди с професионалните постижения на нашите клиенти и се радваме, че допринасяме за техните успехи. Наши клиенти са:

„Фикосота” ООД – извършваме превоз на суровини за непрекъснат производствен процес;

„Савимекс" ООД – износ на продукция; неотдавна превозихме по внос оборудване за нов завод;

„Раяленд” ООД – най-добрите световни марки за деца с един вносител; официален представител на Cybex;

Сървиз 47 ЕООД – внос на машини и оборудванe от Италия в сферата на промишлеността;

Оптики „Леонардо” – внос на слънчеви очила и рамки от световно известните дизайнерски линии Bvlgari, Dolce&Gabbana, Ray Ban, Oakley Persol, Prada,Versace, Vogue;

„Диведо ООД – внос на мебели от Италия;

„Теси” ООД - най-големият български и водещ европейки производител на електрически бойлери и отоплителни уреди;

„Херти” АД, Градински Център “Мимоза”, „Планина 2010” ООД, „Елдоминвест“ ООД и др.

При желание от Ваша страна можем да представим референции от всички наши големи клиенти.

Имате запитване? На Ваше разположение сме за безплатна консултация. Пратете ни на Адресът на е-пощата e защитен от спам ботове. Нужен ви е javascript, за да го видите. Вашите въпроси, както и най-удобноя за Вас метод за комуникация: e-mail, Viber, WhatsApp, Fasebook Messenger, др.